دانلود بازی کامپیوتر gol40 gol40
دانلود دمو PES 2019 برای PC
دانلود پچ پروفشنال با تمامی آپدیت ها برای PES 2017
دانلود آخرین نسخه بازی فورتنایت Fortnite  برای کامپیوتر
دانلود بازی FIFA 18 برای PC به همراه کرک سالم STEAMPUNKS
دانلود نسخه کرک شده بازی PES 2018 برای PC

آموزش هیروی Faceless Void – Darkterror

۲۱ اسفند ۱۳۹۱
آموزش آیتم , آموزش هیرو , وارکرافت و دوتا 2
7,193 بازدید
۲ نظر

این آموزش بر اساس آخرین تغییرات مپ ۶.۷۷ می باشد. شما می توانید در ادامه آموزش  هیروی Faceless Void – Darkterror را مشاهده بفرمایید.

icon

داستان هیرو:
میگویند که او زمانی انسان بوده است اما داستان او در تاریکی رقم میخورد حتی برای خودش . آن چه که ما میدانیم این است که او بین جهان ها پرتاب شده است و قدرت این را دارد که در زمان دخالت کند. او میتواند دشمنان خود را در زمان متوقف کند و دمیجی که میخورد را با برگشتن به زمان گذشته جا خالی بدهد. او به طور خلاصه میتواند زمان را شکاف دهد و چه دوستان و دشمنان خود را در دایره ای متوقف سازد و خودش آزاد است که حرکت کند. می گویند که میتواند سریعا سرباز امپراطوری انسان را بکشد بدون اینکه کسی او را ببیند…

مشخصات هیرو:

strength
۲۳+۱.۶

agility c
۲۱+۲.۶۵

intelligence
۱۵+۱.۵

Affiliation:Scourge
Damage:58-64
Armor:3.94
Movespeed:300
Attack Range:128 melee
Attack Animation:0.5/0.56
Casting Animation:0.35/0.51
Base Attack Time:1.7
Missile Speed:Instant
Sight Range:1800/800

نقاط قوت:
قابلیت اسکیل ۲ که تانکش میکنه
بش سنگین
گلد خوری خوب به خاطر اتک انیمیشن عالی

نقاط ضعف:
مشکل مانا در ابتدای بازی
نیاز شدید به آیتم
آرمور کم در ابتدای بازی

Alt Tab Mini Guide (آموزش سریع):

پنهان کننده:

اسکیل ها:

skill 0
Time Walk
Ability Type: Active
Targeting Type: Unit/Point
Ability Hotkey: W

به سریعی از نقطه به نقطه ی دیگر حرکت می کند و دشمنان درون آن محدوده را برای ۳ ثانیه slow می کند.

Level۱۲۳۴
Mana Cost۱۲۰۱۲۰۱۲۰۱۲۰
Cooldown۱۹۱۷۱۵۱۳
Casting Range۷۰۰۹۰۰۱۱۰۰۱۳۰۰
Duration۳ seconds۳ seconds۳ seconds۳ seconds
EffectsInvulnerable travel and 25% slowInvulnerable travel and 30% slowInvulnerable travel and 35% slowInvulnerable travel and 40% slow

این اسکیل برای فرار و گرفتن دشمن در هنگام فرار خیلی عالیه در عکس زیر رنج آن را مشاهده می کنید: (Level 4)

نکته

void در حین Time Walk آرمور invulnerable می شود.

skill 1
Backtrack
Ability Type: Passive
Ability Type: N/A

زمانی که به void خسارتی وارد شود او این توانایی را دارد که به چند ثانیه قبل برگشته و از خوردن خسارت به طور کامل جلوگیری کند. او هم دمیج های فیزیکال و مجیکال را Backtrack می کند.

Level۱۲۳۴
Effects۱۰% chance to dodge damage۱۵% chance to dodge damage۲۰% chance to dodge damage۲۵% chance to dodge damage

نکته

با Evasion سازگاری دارد

skill 2
Time Lock
Ability Type: Passive
Targeting Type: N/A

به او این شانس را میدهد که اتک هایش دمیج ۲ برابر دهند و یونیت یا هیروی مقابل را در زمان قفل شود.

Level۱۲۳۴
Duration۱ seconds on hero,2 seconds on creeps۱ seconds on hero,2 seconds on creeps۱ seconds on hero,2 seconds on creeps۱ seconds on hero,2 seconds on creeps
Effects۱۰% chance, 40 bonus damage۱۵% chance, 50 bonus damage۲۰% chance, 60 bonus damage۲۵% chance, 70 bonus damage

نکته

نوع دمیج : مجیکال
بش روی هیرو هایی که BKB یا Anti Magic دارند هم کار می کند.
با thumb سازگاری ندارد.

skill 3
Chronosphere
Ability Type: Active
Targeting Type: Point
Ability Hotkey: C

void یک حفره در زمان ایجاد می کند که باعث می شود تمامی یونیت ها ، هیرو ها و ساختمان ها برای چند ثانیه در آن متوقف شوند. void یک رابطه ی مرموز به زمان دارد که باعث میشود توسط حفره زمانی ایستاده نشود.

در این عکس AOE آلتیمیت به نمایش گذاشته شده است:

Level۱۲۳
Mana Cost۱۵۰۱۷۵۲۰۰
Cooldown۱۲۰(۶۰*)۱۱۰(۶۰*)۱۰۰(۶۰*)
Casting Range۶۰۰۶۰۰۶۰۰
AOE۴۰۰۴۰۰۴۰۰
Duration۴ seconds۴.۵(۵*)seconds۵(۶*)seconds
EffectsPauses all unitsPauses all unitsPauses all units

نکته

تمامی ساختمان ها ، یونیت ها و هیرو ها چه دوست چه دشمن را متوقف می کند
Courier ها متوقف نمی شوند.(چه مرغ،چه پرنده) thumb
یونیت هایی که توسط void کنترل میشوند را متوقف نمی کند(ایلوژن ها و یونیت های تسخیر شده توسط helm)
هیرو های غیب در آن منطقه را نمایش میدهد.
میتوان توسط thumb ارتقا داد.(مقادیر ارتقا داده شده با * نمایش داده شده اند)

نحوه اسکیل گیری:
۱.Backtrack
۲.Time Lock
۳.Backtrack
۴.Time Lock
۵.Time Walk
۶.Chronosphere
۷.Backtrack
۸.Time Lock
۹.Backtrack
۱۰.Time Lock
۱۱.Chronosphere
۱۲.Time Walk
۱۳.Time Walk
۱۴.Time Walk
۱۵.+
۱۶.Chronosphere
۱۷-۲۵.+

نحوه آیتم بستن:

آیتم های ابتدای بازی: thumbthumbthumbthumbthumb یا thumb

در لاین باستید و با کمک thumb و استفاده از اتک انیمیشن عالی خود یونیت هارو بزنید و گلد بخورید و همینطور برای عقب افتادن هیرو های مقابل deny کنید. سپس برای جبران کمبود هیل یک thumb خریداری نموده. سپس یک thumb گرفته.

آیتم های اواسط بازی:
thumb برای اتک اسپیدی که میدهد مناسب است و کمی شما رو سفت میکنه.
thumb آلتیمیت void بدون اتک اسپید معنایی نداره بنابراین بهترین آیتم میباشد که هم اتک اسپید میدهد و لایف استیل.
thumb همانطور که گفتم آن رینگ که اول بازی خریداری نموده را به این تبدیل کرده هم مشکل مانا و هیل را جبران می کند و در آلتیمیت splash که میدهد باعث میشود تمامی دشمنان داخل حباب دمیج بخورند و به راحتی یک ۳pl یا ultra کیل بگیرید!

ادامه ی آیتم ها:

thumb فوق العاده عالی برای این هیرو زیرا با MOM اتک اسپیدش بالا میرود و شانس کریتیکال زدن چه درون آلتمیت چه اتک – به – اتک بالا برود و خطرناک شوید.

thumb اتک اسپید ، دمیج و مهم تر از همه قابلیت Evasion که با اسکیل ۲ مچ بوده و تقریبا تمامی اتک های دشمنان را miss می دهد و کشتن شما به محالات تبدیل میشود.

thumb داخل آلتیمیت یکی شما خطرناک است چه به ۳ تا ! کلا آیتم مناسبی است و اتک اسپید و آرمور میدهد و خیلی برای این هیرو مفید است و با آلتیمیتش مچ است.

thumb اگر دیدید شرایط بازی سخت بود و هی کشته میشوید برای سفت شدن از این آیتم جای manta استفاده کنید.

thumb اگر از MOM استفاده نکردید این Orb Effect توصیه می شود زیرا هم اتک اسپید میدهد هم دمیج.

thumb هم سفت می شوید هم اتک اسپیدتان خیلی بالا میرود.

هیرو ها:

هیرو های یار:

thumbthumbthumbthumb
انواع هیرو های اتکر رنج که void آلتیمیت فعال کند و آن ها از بیرون حباب اتک بدهند.(به ویژه اینوکر که با اسکیل های aoe خود میتواند خیلی به شما کمک کند)

BabySitter ها:
thumbthumbthumb

هیرو هایی که در لاین هوای شما رو داشته باشند هیل دهند و … که شما راحت گلد جمع کنید و آیتم بیارید.

اسکیل های AOE هماهنگ:
thumbthumbthumbthumb

بهترین یار: icon

splash ای که او میدهد میتواند در آلتیمیت شما باعث Rampage شود.

هیرو های ضد:

Disabler ها:
thumbthumbthumb

هیرو ها با اسکیل های passive که وقتی اتک بدهیم return کنند:
thumbthumbthumbthumbthumbthumb

Mana Burner ها:
thumbthumbthumbthumb

زیرا void یک ظرفیت مانای پایین دارد اگر یک هیرو مانای او را بسوزاند قابل به ۱ و آلتیمیت کردن نیست و به راحتی کشته میشود.

چند آیتم ضد:
thumbthumbthumb

کافی است در آلتیمیت شما کسی قبلش Ethernal کنه خودشو یا شمارو کلا آلتیمیتتون به هدر رفته!

نحوه تعامل و بازی با هیرو:

نقش هیرو: Hard Carry

ابتدا به لاین رفته و گلد بخورید تا سریع آیتم بیارید زیرا هیرو شما احتیاج شدید به آیتم دارد.

سعی کنید اتک ها یا اسکیل هارو توسط اسکیل ۱ خودتون MISS بدهید مثلا تا windrunner power shot زد شما جا خالی دهید.(البته که اسکیل ۲ شما بهترین نوع جا خالی است زیرا دمیج های مجیکال هم جاخالی میدهد دمیج های زیادی مانند: آلتیمیت thumb.)

همیشه در درگیری های گروهی حضور داشته باشید و آلتیمیت زده و سعی کنید دشمن ها کنار هم باشند اسکیل را فعال کنید چون برای splash شدن باید فاصله کم باشد. می توانید به راحتی ۳pl یا Ultra بگیرید و حضور شما به طور کلی باعث تغییر درگیری به نفع تیم شما میشه.

اگر دشمنی در حال فرار بود راحت کنارش ۱ کنید و MOM بزنید و اتک بدهید او زیر بش شما قفل میشه و به راحتی کشته میشه.

همیشه سعی کنید به نحو احسنت فرار کنید تا دست دشمن ها به خصوص استانر ها به شما نرسه.

آخر بازی اگر فول باشید به هیچ عنوان نمی توانند شما رو بکشند کاملا سفت میشوید بخاطر اسکیل ۲ و butterfly .

 

goldengameiconمنبع : دوتا باز

 

5 × یک =

  • خیلی خوب بود ممنونم عزیز

  • سایتتون بروز مرسی

..