دانلود بازی کامپیوتر gol40 gol40
دانلود دمو PES 2019 برای PC
دانلود پچ پروفشنال با تمامی آپدیت ها برای PES 2017
دانلود آخرین نسخه بازی فورتنایت Fortnite  برای کامپیوتر
دانلود بازی FIFA 18 برای PC به همراه کرک سالم STEAMPUNKS
دانلود نسخه کرک شده بازی PES 2018 برای PC

آموزش هیروی Skywrath Mage – Dragonus برای dota

۲۵ خرداد ۱۳۹۲
آموزش آیتم , آموزش هیرو , وارکرافت و دوتا 2
5,504 بازدید
بدون نظر

در این قسمت می توانید آموزش کامل هیروی  Skywrath Mage – Dragonus را مشاهده بفرماید.

icon

مشخصات هیرو:

strength
۱۹+۱.۵

agility
۱۸+۰.۸

intelligence c
۲۷+۳.۲

Affiliation:Sentinel
Damage:39-49
Armor:0.52
Movespeed:315
Attack Range:600
Attack Animation:0.4/0.78
Casting Animation:0.1/1.08
Base Attack Time:1.7
Missile Speed:1000
Sight Range:1800/800

نقاط قوت:
دمیج بالای اسکیل ها
cooldown پایین اسکیل ها

نقاط ضعف:
AOE کم اسکیل آلتیمیت که زدنش به دقت بالای زیاد داره
fragile بودن هیرو در مقابل اتک های سنگین به دلیل آرمور کم

Alt Tab Mini Guide (آموزش سریع):

پنهان کننده:

اسکیل ها:

skill 0
Arcane Bolt
Ability Type:Active
Targeting Type:Unit
Ability Hotkey:C

Skywrath Mage یک آذرخش برای آسیب رساندن به دشمنانش شلیک می کند. به علاوه دمیج اسکیل، ۱.۶ برابر intelligence هیرو دمیج وارد می کند و ۳۲۵ AOE اطراف آذرخش در مسیر پرتاب معلوم می شود.

EffectsCasting RangeMana CostLevel
۶۰ + ۱.۶x Int damage۸۰۰۷۰۱
۸۰ + ۱.۶x Int damage۸۰۰۷۰۲
۱۰۰ + ۱.۶x Int damage۸۰۰۷۰۳
۱۲۰ + ۱.۶x Int damage۸۰۰۷۰۴

نکته
نوع دمیج:مجیکال
آذرخش بسیار آهسته حرکت می کند (۵۰۰ms).

skill 1
Concussive Shot

Ability Type:Active
Targeting Type:Instant
Ability Hotkey:T

Skywrath Mage یک گلوله ی فشرده نور جادویی به سمت نزدیک ترین هیروی دشمن قابل مشاهده در شعاع AOE 1600 آزاد می کند. در برخورد دشمنان را برای ۴ ثانیه ۴۰% آهسته می کند و اطراف هدف دمیج وارد می کند.

EffectsAOEMana CostLevel
Deals 50 damage and slows۲۰۰۱۱۰۱
Deals 100 damage and slows۲۰۰۱۱۰۲
Deals 150 damage and slows۲۰۰۱۱۰۳
Deals 200 damage and slows۲۰۰۱۱۰۴

نکته
نوع دمیج:مجیکال
زمانی که هیرویی در range نباشد یا در دید نباشد کار نمی کند.

skill 2
Ancient Seal
Ability Type:Active
Targeting Type:Unit
Ability Hotkey:R

Skywrath Mage یک نشان عجیبی روی دشمن می کشد که تمامی دمیج های حاصل از اسکیل هایش را افزایش می دهد و برای چند ثانیه آن ها را سایلنس می کند.

EffectsDurationCooldownMana CostLevel
*amplifies incoming magic damage by 18%۱۱۸۰۱
amplifies incoming magic damage by 24%۴۱۱۹۰۲
amplifies incoming magic damage by 30%۵۱۱۱۰۰۳
amplifies incoming magic damage by 36%۶۱۱۱۱۰۴

نکته

واحد:ثانیه
دمیج وارد شده بر اثر اسکیل ها را %x افزایش می دهد

skill 3
Mystic Flare
Ability Type:Active
Targeting Type:Point
Ability Hotkey:E

Skywrath Mage با استفاده از قدرت جادویی آلتیمیتش یک میدان جادویی آغاز می کند که به دشمنانش آسیب می رساند.به مدت ۲ ثانیه دمیج بسیار بالایی به هیرو های در شعاع این میدان وارد می کند.

EffectsAOECooldownMana CostLevel
Deals 600 damage۱۷۰۶۰۳۵۰۱
Deals 900 damage۱۷۰۴۰۵۷۵۲
Deals 1200 damage۱۷۰۲۰۸۰۰۳

نکته
نوع دمیج:مجیکال
به یونیت ها دمیج وارد نمی کند و در طول زمان در محیط دمیج وارد می کند.

نحوه اسکیل گیری:
۱.Arcane Bolt
۲.Concussive Shot
۳.Arcane Bolt
۴.Ancient Seal
۵.Arcane Bolt
۶.Mystic Flare
۷.Arcane Bolt
۸.Ancient Seal
۹.Ancient Seal
۱۰.Ancient Seal
۱۱.Mystic Flare
۱۲.Concussive Shot
۱۳.Concussive Shot
۱۴.Concussive Shot
۱۵.+
۱۶.Mystic Flare
۱۷-۲۵.+

نحوه آیتم بستن:

آیتم های شروع بازی:thumb(اگر به سولو مید برود) یا thumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumb(اگر به لاین می روید)

آیتم های اوایل بازی:thumbthumbthumb

آیتم های اصلی:

thumb
بهترین بوت برای این هیرو زیرا زدن اسکیل هاش مدام به مانا نیاز دارن و آلتیمیت هم مانای زیادی مصرف میکنه.

thumb
int و هیل خوبی میده،با کمک اسلوی این آیتم میتونید هیروی دشمن را زیاد زیر آلتیمیت نگه دارید و نتونه عبور کنه.

thumb
به ظرفیت مانا اضافه میکنه،با استفاده از cyclone میتونید دشمن را نگه دارید و ثانیه های پایانی cyclone آلتیمیت را بزنید که دمیج زیادی میبینه و خودتون هم تو موقعیت های مختلف نجات بدید.

thumb
دیگه مانا کم نمیارین و میتونین بعد از زدن آلتیمیت که ماناتون رو به شدت میکاهه باز هم از اسکیل هاتون زیاد استفاده کنید.

thumb
ایتلتون را زیاد افزایش میده و باعت میشه دمیج حاصل از اسکیل ۱ زیاد شه و با استفاده از hex میتونید هیروی حریف رو زیر آلتیمیت گیر بندازید.

thumb
در محوطه آلتیمیت بزنید با کمک اسکیل ۳ دمیج حاصل از اسکیل ها(دمیج های مجیکال) را افزایش میده و کاملا دشمنان نابود می شوند.

thumb
اینتل بالایی میده و اسلو میکنه.

thumb
میتونه آیتم مناسبی باشه که وقتی banish کردید آلتیمیت خود را بزنید و دشمن دمیج بالایی بخوره و نتونه از زیر آلتیمیت فرار کنه.

هیرو ها

هیرو های یار:

thumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumb
استانر ها که به شما کمک میکنند آلتیمیت را به آسانی بزنید و دشمنان دمیج کامل را دریافت کنند.

thumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumb
Disabler ها که به طور کامل هیرو های دشمن را ناتوان می کنند و آن ها را از زدن اسکیل ها باز می دارند.

thumbthumbthumbthumbthumb
هیرو هایی که دشمنان را از حرکت کردن باز میدارند و راه حرکت آن ها را مسدود می کنند.

thumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumb
هیرو هایی که اسکیل هایشان دمیج مجیکال بالایی میدهد،کافی است شما با استفاده از اسکیل ۳ آن ها را چند برابر کنید.

thumbthumbthumb
هیرو های مانا پر کن.شما یک اسکیل زن مدوام هستید که هرچه مانای شما بیشتر باشد،خطرناک تر می شوید.

هیرو های ضد:

thumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumb
Carry ها.نمی توانید در مقابل آن ها دوام بیاورید.

thumbthumbthumbthumbthumbthumbthumb
thumbthumbthumbthumbthumbthumbthumb
سایلنسر ها.آن ها اجازه ی استفاده از اسکیل هایتان را به شما نمی دهند که تنها سلاحتان می باشد.

thumbthumbthumbthumb
مانا برنر ها می توانند خاری در چشم شما باشند.

thumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumbthumb
کاهنده های آرمور. دو یا سه تا از هیرو های بالا می توانند به شما فشار زیادی وارد کنند.

icon
او می تواند از آلتیمیت شما به سود خود استفاده کند و در مدت زمان کوتاهی hp زیادی دریافت کند.شما در مقابل هیرو هایی با shield این هیرو اذیت می شوید و دمیج دریافت شده از اسکیل ۲ شما را به خودتان باز می گردانند.

icon
او یک مانابرنر ساده نیست بلکه.میزان مانا سوزاندن او به ظرفیت مانای هیروی مقابل بستگی دارد و باید خاطرنشان کرد که skywrath mage یکی از بالاترین افزایش های اینتلجنس هر لول را دارا می باشد. اما این مشکل اصلی نیست،اسکیل ۳ این هیرو از خوردن آلتیمیت شما به او جلوگیری می کند و در مدت زمانی کوتاهی که استان می شوید کاملا کتک خور می شوید.

icon
یکی از بدترین کابوس های شما می باشد.وارد های او شما را حداقل ۳.۵ ثانیه از ۳۵ ثانیه ساکت میکند.(البته اگر بنیش شده باشد)

نقش هیرو: Nuker,Support

تمامی اسکیل های هیرو شما دمیج مجیکال می دهد و شما باید قبل از زدن اسکیل ها از اسکیل ۳ خود و آیتم thumb استفاده کنید تا دمیج دریافتی به دشمن را به حداکثر برسانید(مخصوصا دمیج آلتیمیت)

بیشتر اوقات اسکیل آلتیمیت شما باید با اسکیل ها متوقف ساز(اسلو و disable) همگام شود،البته همیشه ممکن نیست و باید با دقت و اندازه گیری زمان رسیدن به محل آلتیمیت، هیروی دشمن را در معرض آن قرار دهید.

آلتیمیت شما یک شمشیر دو لبه است،اما همه این را قبول ندارند.شما ممکن است بدانید که در اولین گنک مانای شما به ۰ میرسد سپس چه می شود؟ آیا کیل میگیرد یا کشته می شوید؟ هیچوقت اینجور موقعیت ها را به شانس واگذار نکنید و دشمن خود را احمق فرض نکنید.

goldengameicon

11 − 1 =

    ..